Combina aerotermia amb fotovoltaica per al màxim estalvi

Redueix la factura per escalfar casa teva en un 90%

Sol·licita el teu estudi solar

Envia’ns les teves dades. El nostre enginyer farà una visita presencial, et farem un projecte a mida i et podrem resoldre tots els dubtes al moment.

Avantatges d’una instal·lació d’aerotèrmia

Morató Renovables ofereix solucions d’aerotèrmia que proporcionen importants avantatges en eficiència energètica i confort per a la calefacció i refrigeració dels habitatges. Amb l’ús d’aquest sistema, els clients poden gaudir de temperatures ideals mentre redueixen el seu consum energètic i contribueixen a la preservació del medi ambient.

Eficiència energètica

Morató Renovables destaca per la seva innovadora tecnologia d’aerotèrmia, la qual ofereix una eficiència energètica excepcional, garantint un ús òptim de l’energia i reduint el consum elèctric.

Versatilitat

Els sistemes d’aerotèrmia de Morató Renovables són increïblement versàtils, proporcionant no només calefacció i refrigeració, sinó també aigua calenta durant tot l’any.

Energia sostenible

Els clients no només gaudeixen de beneficis personals, sinó que també contribueixen a un futur més sostenible, ja que aquests sistemes utilitzen fonts d’energia renovable, reduint així les emissions de gasos contaminants.

Estalvi econòmic

Morató Renovables ofereix una solució econòmica a llarg termini, ja que, tot i que la inversió inicial pot semblar major, els clients experimenten estalvis significatius en les seves factures energètiques a mesura que passa el temps, amortitzant ràpidament la inversió inicial.

Bonificacions i ajuts

Morató Renovables no només ofereix solucions tecnològiques avançades, sinó que també facilita l’accés a incentius fiscals, subvencions i altres ajuts governamentals disponibles per als clients interessats en instal·lar sistemes d’aerotèrmia.

Ràpida amortització

Gràcies a la seva eficiència energètica i als estalvis energètics que proporcionen, els sistemes d’aerotèrmia ofereixen una amortització ràpida, assegurant als clients una recuperació propera de la inversió inicial i un benefici a llarg termini.

Descobreix com la nostra tecnologia d'aerotèrmia pot transformar la teva llar en un espai eficient i sostenible.
Contacta'ns avui mateix!

Què és aerotèrmia?

Morató Renovables ofereix solucions d’aerotèrmia que utilitzen una bomba de calor elèctrica per extreure eficientment energia de l’aire exterior. Aquesta tecnologia proporciona una alternativa altament eficient per a la calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitària, reemplaçant eficaçment les calderes convencionals.

Com a defensors de l’energia neta i renovable, Morató Renovables promou l’aerotèrmia com una opció ambientalment amigable. Reduint la dependència de les calderes de gas, aquesta solució contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la preservació del medi ambient.

Les solucions d’aerotèrmia de Morató Renovables ofereixen estalvis energètics significatius, fins al 75% en alguns casos. Aquest estalvi ajuda a reduir els costos d’electricitat a llarg termini, convertint l’aerotèrmia en una opció atractiva per a llars, apartaments i empreses.

Morató Renovables pot integrar les solucions d’aerotèrmia amb sistemes de panells solars, proporcionant una solució completa i sostenible per a la generació d’energia. Aquesta combinació permet als clients aconseguir un nivell màxim d’estalvi i eficiència amb un sistema 100% renovable, reforçant la utilització de l’energia solar i de l’aire per a un rendiment òptim.

Instal·lació d’Aerotèrmia a Vilafranca del Penedès
Instal·lació d’Aerotèrmia a Vilafranca del Penedès

Com funciona l’aerotèrmia amb plaques solars?

La combinació de l’aerotèrmia amb plaques solars representa una simbiosi perfecta entre dues tecnologies sostenibles. En aquest sistema integrat, les plaques solars capturen l’energia radiant del sol i la converteixen en electricitat mitjançant el fenomen fotovoltaic. Aquesta electricitat alimenta la bomba de calor de l’aerotèrmia, que aprofita l’energia tèrmica de l’aire exterior per a generar calefacció o refrigeració dins de l’edifici.

Mitjançant un procés de transferència d’energia eficient, l’aerotèrmia utilitza la potència elèctrica produïda per les plaques solars per a generar calor o fred segons les necessitats de la instal·lació. Això permet una reducció significativa de la dependència de fonts d’energia convencionals i una disminució de l’impacte ambiental, ja que no es recorre a combustibles fòssils ni s’emeten gasos contaminants.

Aquest sistema dual d’aerotèrmia amb plaques solars no només ofereix una solució energètica més sostenible i respectuosa amb el medi ambient, sinó que també pot contribuir a reduir els costos energètics a llarg termini, proporcionant una eficiència excepcional i una autonomia energètica més gran per a llars i empreses.

Aplicacions d’aerotèrmia

Instal·lació d’Aerotèrmia a Vilafranca del Penedès

Refrigeració

La bomba de calor aerotèrmica absorbeix el calor de l'aire exterior i el transfereix cap a l'interior, oferint refrigeració durant els períodes de calor.

Instal·lació d’Aerotèrmia a Vilafranca del Penedès

Calefacció

La bomba de calor utilitza l'energia tèrmica de l'aire extern per a escalfar l'aigua o l'aire del sistema de calefacció.

Instal·lació d’Aerotèrmia a Vilafranca del Penedès

Aigua calenta (ACS)

La bomba de calor aprofita l'energia tèrmica de l'aire exterior per a escalfar i emmagatzemar aigua en el dipòsit d'aigua calenta sanitària (ACS), assegurant-ne la disponibilitat constant.

Subvencions i ajuts

Hi ha diversos ajuts i subvencions disponibles que apliquen a fotovoltaica i aerotèrmia.

Pla Next Generation

Fins a un 80% de subvenció

Deducció IRPF

Fins a 3.000€ del cost de la instal·lació

Bonificació IBI

Fins a un 50% durant 5 anys

Subvenció Carregador de vehicles

Fins a un 80% del cost de la instal·lació

Tens algun dubte?

Busquem la solució òtima en cada situació de manera professional i honesta.

L’aerotèrmia pot ser una excel·lent opció per reduir les teves factures d’energia gràcies a la seva eficiència energètica. Consumeix fins a 4 vegades menys que sistemes tradicionals com calderes de gas, la qual cosa es tradueix en un menor gasto en electricitat. A més, al proporcionar calefacció a l’hivern, refrigeració a l’estiu i aigua calenta sanitària durant tot l’any, elimina la necessitat de múltiples sistemes, la qual cosa també contribueix a la reducció de costos. Associada amb energia solar, aquesta tecnologia incrementa l’estalvi energètic i disminueix la dependència de la xarxa elèctrica, convertint-la en una opció sostenible i rendible.

Generalment, l’aerotèrmia és compatible amb sistemes existents com radiadors o terra radiant, sense necessitat de grans modificacions. Realitzem un estudi personalitzat gratuït de la teva vivenda i sistema de calefacció actual per oferir-te la millor solució. Avaluem el tipus de sistema de calefacció i la seva eficiència, considerem l’edat del sistema per determinar la seva compatibilitat i t’assessorem sobre instal·lar aerotèrmia completa o combinar-la amb el teu sistema actual. Contacta’ns per obtenir més informació i comença a gaudir del confort i estalvi de l’aerotèrmia amb Morató Renovables.

El temps d’instal·lació de l’aerotèrmia varia d’1 a 3 dies, depenent de factors com el tipus i mida de la vivenda, així com la complexitat de la instal·lació. A Morató Renovables ens esforcem per oferir un servei eficient i professional, per la qual cosa generalment instal·lem en 1-2 dies en vivendes mitjanes. Per a una estimació precisa, sol·licita un estudi gratuït amb el nostre equip. Estarem encantats d’ajudar-te i oferir-te una solució adaptada a les teves necessitats.

L’aerotèrmia és una tecnologia renovable que contribueix a la protecció del medi ambient. Aprofitant l’energia tèrmica de l’aire exterior, no emet CO2 ni altres gasos contaminants, la qual cosa ajuda a reduir la petjada de carboni i a combatre el canvi climàtic. En triar l’aerotèrmia com a font de calefacció i refrigeració, no només estaràs estalviant en les teves factures d’energia, sinó que també estaràs contribuint a un futur més sostenible i net per a les generacions futures.