Instal·lació de Plaques Solars a

Vilafranca del Penedès

Morató Renovables ofereix instal·lacions de plaques solars a Vilafranca del Penedès, proporcionant una solució energètica sostenible i rentable per als residents i empreses de la zona. Amb més de setanta anys d’experiència en el sector, l’empresa assegura instal·lacions eficients i fiables adaptades a les necessitats específiques de cada client.

Vols instal·lar plaques solars?

Envia’ns les teves dades. El nostre enginyer farà una visita presencial, et farem un projecte a mida i et podrem resoldre tots els dubtes al moment.

Morató Renovables dóna un servei integral de projectes fotovoltaics claus en mà, a mida per a cada client

Disseny

Cada coberta i cada persona és diferent i té unes necessitats úniques.

Tramitació permisos

Segons cada municipi, cal obtenir-ne el permís o llicència.

Instal·lació

Professionals qualificats amb anys d’experiència realitzen la instal·lació a mida.

Seguiment

Verificació al cap d’uns dies que tot funciona correctament.

Legalització

Cal donar d’alta la instal·lació solar a la xarxa de distribució elèctrica.

Manteniment

Un correcte manteniment millora la producció i allarga la vida útil.

És moment d’afrontar les necessitats energètiques i mediambientals.
Fem la transformació Fotovoltaica junts.

Una empresa familiar amb història

Morató Renovables combina la tradició familiar empresarial amb una visió moderna centrada en la sostenibilitat. Des de 1953, han mantingut valors com la proximitat i el servei al detall, adaptant-se constantment a les noves necessitats tecnològiques. Amb un enfocament en l’energia sostenible com un repte crucial, ofereixen solucions per a una transició cap a fonts d’energia renovable, especialment en fotovoltaica.

Sota la direcció de Marc Vicente i Morató, un enginyer industrial apassionat per la tecnologia i la sostenibilitat, Morató Renovables lidera aquest moviment cap a un futur més ecològic i eficient. Amb una sòlida formació i experiència en el sector, guia un equip compromès amb l’excel·lència i la innovació. El compromís de l’empresa amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica reflecteix la seva missió de liderar la transformació cap a un món més verd.

Instal·lació de Plaques Solars a Vilafranca del Penedès
Instal·lació de Plaques Solars a Vilafranca del Penedès

Instal·lacions residencials i industrials

Morató Renovables ofereix solucions innovadores d’instal·lacions residencials i industrials, especialitzant-se en la implementació de plaques solars per a particulars i empreses. Amb més de setanta anys d’experiència en el sector energètic, l’empresa posa en pràctica els valors de proximitat, eficiència i sostenibilitat per proporcionar opcions personalitzades que s’adapten a les necessitats específiques de cada client.

Amb l’enfocament ferm en la sostenibilitat i la innovació, Morató Renovables es consolida com un soci de confiança per a particulars i empreses que busquen una transició cap a un model energètic més net i sostenible. Amb les seves solucions de plaques solars, l’empresa no només ofereix beneficis econòmics tangibles, sinó que també contribueix al desenvolupament d’un futur energètic més sostenible per a tothom.

Subvencions i ajuts

Hi ha diversos ajuts i subvencions disponibles que apliquen a fotovoltaica i aerotèrmia.

Pla Next Generation

Fins a un 80% de subvenció

Deducció IRPF

Fins a 3.000€ del cost de la instal·lació

Bonificació IBI

Fins a un 50% durant 5 anys

Subvenció Carregador de vehicles

Fins a un 80% del cost de la instal·lació

Tens algun dubte?

Busquem la solució òtima en cada situació de manera professional i honesta.

Morató Renovables ofereix una solució energètica sostenible que pot generar estalvis significatius en les factures d’electricitat, reduint la dependència de fonts d’energia convencionals i contribuint a la preservació del medi ambient. A més, les instal·lacions de plaques solars poden augmentar el valor de la propietat i oferir una gran fiabilitat a llarg termini.

Morató Renovables ofereix opcions de finançament flexibles adaptades a les necessitats de cada client, incloent-hi la possibilitat de finançament a llarg termini amb condicions competitives. Aquestes opcions permeten als clients gaudir dels beneficis de l’energia solar sense la necessitat d’invertir una gran quantitat de capital inicial.

 

El temps d’amortització d’una instal·lació de plaques solars amb Morató Renovables varia segons diversos factors, com ara el consum d’energia de la propietat i les condicions de finançament. Tanmateix, en molts casos, els clients poden esperar amortitzar la inversió en un termini de quatre a cinc anys, amb garanties de rendiment a llarg termini.

 

Morató Renovables ajuda els clients a accedir a una varietat de suports i incentius governamentals per a la instal·lació de plaques solars, incloent-hi descomptes fiscals, subvencions i altres ajuts econòmics disponibles a nivell local, regional i nacional. Els experts de l’empresa assessoren els clients sobre les opcions disponibles i faciliten els tràmits necessaris per obtenir aquests beneficis.