Maximitza els teus estalvis

Deixa'ns gestionar les teves subvencions energètiques

Sol·licita el teu ajut energètic

Envia’ns les teves dades. El nostre enginyer farà una visita presencial, et farem un projecte a mida i et podrem resoldre tots els dubtes al moment.

Subvencions energètiques

A Morató Renovables, estem compromesos a proporcionar als nostres clients una experiència completa i sense complicacions en el procés de transició cap a solucions energètiques més sostenibles. És per això que oferim un servei especialitzat de tramitació de subvencions per a instal·lacions d’energies renovables i eficiència energètica.

Amb la nostra amplia experiència i coneixements en el sector, ens encarreguem de tot el procés de sol·licitud de subvencions, des de la identificació de les oportunitats disponibles fins a la preparació i presentació de la documentació necessària. Aquest servei permet als nostres clients aprofitar les ajudes econòmiques i incentius disponibles per a reduir els costos inicials d’inversió en projectes d’energies renovables.

Ja sigui per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques, sistemes de calefacció d’aerotèrmia o altres solucions d’eficiència energètica, el nostre equip està aquí per ajudar-te a navegar pel complex món de les subvencions i garantir que aprofiteu al màxim els avantatges financers disponibles. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per començar a explorar les opcions de subvenció per al vostre projecte de renovació energètica.

Tramitació de subvencions

Aprofita avui mateix les subvencions disponibles i comença el teu camí cap a la sostenibilitat energètica.

Subvencions i ajuts

Hi ha diversos ajuts i subvencions disponibles que apliquen a fotovoltaica i aerotèrmia.

Pla Next Generation

Fins a un 80% de subvenció

Deducció IRPF

Fins a 3.000€ del cost de la instal·lació

Bonificació IBI

Fins a un 50% durant 5 anys

Subvenció Carregador de vehicles

Fins a un 80% del cost de la instal·lació

Tramitació de subvencions

Professionalitat. Equip de treball format íntegrament per especialistes en enginyeria i instal·lacions elèctriques. 

Tramitació de subvencions
Tranquil·litat. Cada projecte, com cada client, és únic. Es busca la solució òptima en cada situació de manera professional i honesta. Pots estar tranquil: és la instal·lació que et va millor.
Tramitació de subvencions

Proximitat. El contacte és directe amb l’enginyer responsable del projecte. Ni call centers ni esperes innecessàries. 

Tramitació de subvencions

Comoditat. Projecte clau en mà. Intervenció per part de client mínima en els tràmits burocràtics.

Tramitació de subvencions

Confiança. La trajectòria de 70 anys i 3 generacions ens avala. Qui som?

Tens algun dubte?

Busquem la solució òtima en cada situació de manera professional i honesta.

El Pla Next Generation és un programa de subvencions que ofereix finançament per a projectes d’energies renovables i sostenibilitat. Amb aquest programa, pots obtenir fins a un 80% de subvenció per al cost de la teva instal·lació, permetent-te implementar solucions energètiques més sostenibles sense una inversió inicial significativa.

Amb la deducció de l’IRPF, tens l’oportunitat d’obtenir fins a 3.000€ del cost de la teva instal·lació de energies renovables. Aquesta deducció suposa un incentiu fiscal que redueix els teus impostos i augmenta els teus estalvis.

Amb la bonificació de l’IBI, pots obtenir fins a un 50% de descompte durant 5 anys en el pagament d’aquest impost. Aquesta bonificació és una manera de reduir els teus costos associats a la propietat mentre contribueixes a la transició cap a energies més netes i sostenibles.

La subvenció per a carregadors de vehicles t’ofereix fins a un 80% del cost de la instal·lació d’un punt de càrrega per a vehicles elèctrics. Aquesta subvenció fomenta l’ús de vehicles elèctrics i contribueix a la reducció de l’emissió de gasos contaminants. Per sol·licitar-la, posa’t en contacte amb nosaltres i et guiaràrem a través del procés de tramitació.