Certificats d'eficiència energètica (CEE)

El camí cap a una eficiència energètica òptima

Sol·licita el teu certificat

Envia’ns les teves dades. El nostre enginyer farà una visita presencial, et farem un projecte a mida i et podrem resoldre tots els dubtes al moment.

Necessites un CEE?

Morató Renovables ofereix un servei integral de tramitació de Certificats d’Eficiència Energètica (CEE) per a tot tipus de projectes, tant amb instal·lació com sense instal·lació. Amb el nostre equip de professionals altament qualificats en enginyeria i instal·lacions elèctriques, assegurem que tot el procés es realitzi de manera eficient i professional. Entenem la importància de complir amb els requisits normatius i oferim una gestió completa dels certificats per garantir el compliment de les normatives vigents.

Amb Morató Renovables, els nostres clients poden gaudir de la tranquil·litat de saber que cada projecte és tractat de manera única i personalitzada. Busquem sempre la solució òptima per a cada situació, assegurant-nos que les instal·lacions complin amb els estàndards d’eficiència energètica i sostenibilitat. Amb el nostre enfocament honest i professional, garantim que cada client rebi la millor instal·lació adaptada a les seves necessitats específiques.

Creiem en la proximitat i el contacte directe amb els nostres clients, per això, proporcionem un interlocutor únic per a cada projecte: l’enginyer responsable. Això significa que els nostres clients reben un servei personalitzat i atenció dedicada des del primer contacte fins a la finalització del projecte. Amb Morató Renovables, la tramitació dels Certificats d’Eficiència Energètica es converteix en una experiència fàcil, còmoda i sense preocupacions per als nostres clients.

Certificats d'eficiència energètica (CEE)

Contacta'ns ara per a la tramitació dels teus Certificats d'Eficiència Energètica i comença a estalviar energia i diners sense complicacions.

Subvencions i ajuts

Hi ha diversos ajuts i subvencions disponibles que apliquen a fotovoltaica i aerotèrmia.

Pla Next Generation

Fins a un 80% de subvenció

Deducció IRPF

Fins a 3.000€ del cost de la instal·lació

Bonificació IBI

Fins a un 50% durant 5 anys

Subvenció Carregador de vehicles

Fins a un 80% del cost de la instal·lació

Certificats d'eficiència energètica (CEE)

Professionalitat. Equip de treball format íntegrament per especialistes en enginyeria i instal·lacions elèctriques. 

Certificats d'eficiència energètica (CEE)
Tranquil·litat. Cada projecte, com cada client, és únic. Es busca la solució òptima en cada situació de manera professional i honesta. Pots estar tranquil: és la instal·lació que et va millor.
Certificats d'eficiència energètica (CEE)

Proximitat. El contacte és directe amb l’enginyer responsable del projecte. Ni call centers ni esperes innecessàries. 

Certificats d'eficiència energètica (CEE)

Comoditat. Projecte clau en mà. Intervenció per part de client mínima en els tràmits burocràtics.

Certificats d'eficiència energètica (CEE)

Confiança. La trajectòria de 70 anys i 3 generacions ens avala. Qui som?

Tens algun dubte?

Busquem la solució òtima en cada situació de manera professional i honesta.

El Certificat d’Eficiència Energètica (CEE) és un document oficial que avalua la eficiència energètica d’un immoble, proporcionant una puntuació que indica el seu consum energètic i les emissions de CO2 associades.

Tots els propietaris que vulguin vendre o llogar un immoble estan obligats per la llei a obtenir un CEE. També és obligatori per a nous edificis i en casos de renovacions importants.

El CEE proporciona informació crucial als compradors o llogaters sobre el rendiment energètic de l’immoble, ajudant-los a prendre decisions informades i a optimitzar el seu consum energètic. A més, promou la consciència sobre la importància de la eficiència energètica i la reducció de l’emissió de gasos contaminants.

La tramitació d’un CEE implica una inspecció energètica de l’immoble per part d’un tècnic qualificat. Després d’avaluar diversos factors com l’envoltant tèrmica, els sistemes de climatització i l’il·luminació, el tècnic emet el certificat amb la puntuació corresponent. Si necessites un CEE, contacta’ns i gestionarem tot el procés per a tu de manera eficient i professional.