QUI SOM

Volem ajudar-te a fer la necessària transició energètica.
Ens posem al teu servei com hem fet sempre, des de 1953

Una empresa familiar amb història 
L’activitat empresarial de la família Morató comença el 1953. Des de la seva fundació i al llarg dels anys, els valors de proximitat, senzillesa i servei al màxim detall, han format part de la cultura empresarial de la companyia. I sempre adaptant-se a les necessitats tecnològiques de cada moment.

Amb la mirada posada en les necessitats del present, i del futur!
Davant la gran quantitat de reptes amb que ens trobem com a societat, entenem que el repte energètic de sostenibilitat és un punt clau no només en les empreses si no també en cadascú de nosaltres en el nostre dia a dia.

És aquí on et podem aportar un valor diferencial, ajudant-te en aquesta transició energètica. Fem la transformació fotovoltaica junts.

Així doncs, aplicant la nostra cultura empresarial a la conjuntura actual, neix Morató Renovables.

Concretament decidim que el millor moment per emprendre aquest apassionant projecte és a partir de la modificació de la injusta llei de “impost al sol”.  Aquesta modificació permet a particulars i a Pimes vendre l’energia fotovoltaica excedent a preus raonables, eliminant la burocràcia que ho feia econòmicament inviable fins ara.

Qui som

Morató Renovables és un projecte liderat per en Marc Vicente i Morató.
En Marc és llicenciat en Enginyeria Industrial amb un postgrau en Energia Fotovoltaica i més de 3 anys d’experiència en el sector fotovoltaic en empreses d’abast estatal.
Des de ben petit, és apassionat per saber com funcionen les coses i en millorar la vida de les persones mitjançant la tecnologia.
Professionalment, destaca la seva experiència internacional en consultoria i en recerca tecnològica. 

És moment d’afrontar les necessitats energètiques i mediambientals.

Fem la transformació Fotovoltaica junts.

VOLS INSTAL·LAR PLAQUES SOLARS?

Envia’ns les teves dades. El nostre enginyer farà una visita presencial, et farem un projecte a mida i et podrem resoldre tots els dubtes al moment.
Fàcil i clar.